TOP UP CREDIT
If you installed HSNM just now, and don't know where to start - ask here!

Rate this topic
   Post Reply
4 posts   •   Page 1 of 1
patrickk
Posts: 48
Joined: 28 Jun 2017, 16:21

TOP UP CREDIT

by patrickk » 30 Oct 2019, 22:25

Hi,
Is there a way for connected clients to top up credit without client going off.
Thanks.

HSNMSupport
Posts: 806
Joined: 26 Jul 2016, 09:16

Re: TOP UP CREDIT

by HSNMSupport » 31 Oct 2019, 15:07

Hi,

no, it's not possible. User can recharge itselfs at the login page by typing its credentials and then clicking on recharge button. Or you can recharge the user from the backend of the HSNM. If you recharge the user from the backend, user's session has to be closed and then opened again in order the change to be effect.

Best Regards.

patrickk
Posts: 48
Joined: 28 Jun 2017, 16:21

Re: TOP UP CREDIT

by patrickk » 31 Oct 2019, 15:41

Hi,

no, it's not possible. User can recharge itselfs at the login page by typing its credentials and then clicking on recharge button. Or you can recharge the user from the backend of the HSNM. If you recharge the user from the backend, user's session has to be closed and then opened again in order the change to be effect.

Best Regards.
Thanks, can this be looked at in the future.?

HSNMSupport
Posts: 806
Joined: 26 Jul 2016, 09:16

Re: TOP UP CREDIT

by HSNMSupport » 31 Oct 2019, 17:55

Hi Patrikk
No, it is not possible because the new product's settings (credit, speed, timeout, etc) are sent by the radius and so the user must connected again otherwise it will keep the original product's settings

Best regards

Rate this topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

It is currently 27 Jan 2020, 19:00