Advertiser at Domain Level
HSNM administration backend general discussion

Rate this topic
   Post Reply
4 posts   •   Page 1 of 1
clannet
Posts: 8
Joined: 28 Jun 2017, 18:42

Advertiser at Domain Level

by clannet » 27 Mar 2018, 09:47

Hi,
Is it possible to restrict an advertiser to just one domain? At the moment it seems they are global, and have access to all domains when creating campaigns. We provide advertising per domain, so being able to restrict them to just the domain they are associated with rather than relying on them selecting the correct one would be great.

Thanks,

Dean

HSNMSupport
Posts: 262
Joined: 26 Jul 2016, 09:16

Re: Advertiser at Domain Level

by HSNMSupport » 27 Mar 2018, 10:27

Hi Dean,

I'm sorry but it's not possible.

Best Regards.

clannet
Posts: 8
Joined: 28 Jun 2017, 18:42

Re: Advertiser at Domain Level

by clannet » 27 Mar 2018, 13:32

Hi,
Thanks for getting back to me, could I suggest it as a possible feature?  ;)

Kind regards,

Dean

HSNMSupport
Posts: 262
Joined: 26 Jul 2016, 09:16

Re: Advertiser at Domain Level

by HSNMSupport » 27 Mar 2018, 16:31

Hi Dean,

I'm sorry but developers told me that it won't be possible.

Eventually, what you can do is to add a campaign at Manager level.

Best Regards.

Rate this topic

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

It is currently 20 May 2018, 23:38